COOP "GoCook – 100% din ret"

Opgaven
Coop har en mission. Missionen er at skabe den første generation af børn og unge, der er bedre til at lave mad end deres forældre!

Løsning
Konceptet tager udgangspunkt i børnene. Børn har deres egen måde at gøre tingene på. “Jeg kan faktisk godt selv. Jeg gør tingene på min egen måde. Jeg har min egen smag og mine egne livretter“. Som virkemiddel har vi brugt kokken, Gorm Wisweh, som influencer/ ambassadør

“GoCook – 100% min ret” blev etableret. Forældrene skal ud af køkkenet. Børnene vil selv. Der er lavet navn, slogan og visuel identitet.

De største dele af projektet er lige nu 'GoCook Smagekassen' som 158.000 børn får glæde af i de danske folkeskoler, tv-udsendelserne ’Gorm og 100% din ret’, kokkeskoleapp’en GoCook og gocook.dk.

Resultat
• 150.000 skolebørn er tilmeldt
• 6.435 klasser deltager
• 75 % af alle folkeskoler i Danmark er tilmeldt  

Kokkeskole-app
Kokkeskole-app’en er, ud over gocook.dk, den digitale del af ’GoCook Smagekassen’. Her kan man finde mere end 400 trin-for-trin opskrifter, et stort redskabs- og råvareleksikon.

Tv-programmerne 'Gorm og 100% din ret'
’Gorm og 100% din ret’ er en række tv-udsendelser, som der er udviklet sammen med TV 2. I alt 10 afsnit som selvfølgelig er tilgængelig på gocook.dk.

Gorms tour kokkebus
Gorm er kok og han elsker at lave mad. Han tager rundt i landet i sin kokkebus. På sin tur besøger han drenge og piger, som udfordrer ham med deres sportsgren. Bagefter er det Gorms tur, som så udfordrer børnene med den mad de ikke kan lide – deres dødsretter. Sammen laver de dødsretterne om til livretter. 

Social Media
GoCook er på Facebook (12.000 følgere), Instagram (1.900 følgere), SnapChat og Youtube (2.800 subscribers).
På Facebook er der masser af tips om mad, sjove videoer, konkurrencer, små quizzer, lækre opskrifter og meget mere. På YouTube har vi mange så videoer om alt fra teasers til “Gorm og 100% din ret”, til sjove klip fra Gorm-udsendelserne til tips om madlavning.